-=SFINGA=- Gladiatus savez
Da bi ste vidjeli kompletan forum sa svim sekcijama, molimo da se logirate ili ako niste registrirani napravite isto te sačekate aktivaciju od Admin-a.


Gladiatus savez
 
Početna stranicaPretraľnikRegistracijaLogin

Share
 

 Horoskopi................... :D

Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
Autor/icaPoruka
angel0000

angel0000

Posts : 1011
Join date : 06.04.2009
Age : 48
Location : Zagreb

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysub tra 18, 2009 9:31 pm

da vidim tko je što Very Happy
[Vrh] Go down
KirkNosepicker

KirkNosepicker

Posts : 252
Join date : 06.04.2009
Age : 35

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysub tra 18, 2009 9:37 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]
[Vrh] Go down
KirkNosepicker

KirkNosepicker

Posts : 252
Join date : 06.04.2009
Age : 35

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysub tra 18, 2009 9:38 pm

1. Ako ste rođeni između 1. siječnja i 2. veljače, štiti vas bog proroka AMON.

2. Ako ste rođeni između 3. veljače i 4 . ožujka, štiti vas bog svete rijeke Nil SEBEK.

3. Ako ste rođeni između 5. ožujka i 9. travnja, štiti vas bog plodnosti i bujne vegetacije OZIRIS.

4. Ako ste rođeni između 10. travnja i 2. svibnja, štiti vas bog istine PTAH.

5. Ako ste rođeni između 3. svibnja i 16. lipnja, štiti vas bog života HORUS.

6. Ako ste rođeni između 17. lipnja i 21. srpnja, štiti vas boginja ljubavi, prelijepa NEFTIS.

7. Ako ste rođeni između 22. srpnja i 18. kolovoza, štiti vas bog munje i oluje SET.

8. Ako ste rođeni između 19. kolovoza i 21. rujna, štiti vas bog zaštitnik ANUBIS.

9. Ako ste rođeni između 22. rujna i 15 . listopada, štiti vas bog Sunca RA.

10. Ako ste rođeni između 16. listopada i 9. studenog, štiti vas boginja čuda IZIDA.

11. Ako ste rođeni između 10. studenog i 3. prosinca, štiti vas bog svjetlosti, mudrosti i magije THOT.

12. Ako ste rođeni između 4. prosinca i 31. prosinca, štiti vas boginja glazbe i umjetnosti HATOR.
[Vrh] Go down
KirkNosepicker

KirkNosepicker

Posts : 252
Join date : 06.04.2009
Age : 35

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysub tra 18, 2009 9:38 pm

AMON - U ljubavnom životu štiti vas Amon - bog proroka - koji svojim štićenicima daje talent da se istinski zaljube na prvi pogled i to u pravu osobu. Kada se to dogodi, a obično je u pitanju neko javno mjesto, osobu svog života osvojit ćete tako da jednostavno sjednete kraj nje i zračite srećom. Ona tada jednostavno nije u stanju odoljeti tolikoj pozitivnoj i privlačnoj energiji . Uporni ste, ali i nenametljive osobe, a svoju volju provodite tiho i polako. Na prvi pogled izgledate hladno, ali u suštini gajite duboke osjećaje do kojih treba prodrijeti. Ponekad čak izgledate nezainteresirano, što je samo maska za snažnu emotivnost, jer vi ste privrženi i odani i u ljubavi idete na sve ili ništa. Naravno, zauzvrat tražite mnogo.
Vaša boja je zlatna, a oružje kojim zavodite - pamet.

SEBEK - Jako cijenite ljepotu i umjetnost. Ponekad vas vanjska ljepota i sjaj mogu sasvim zaslijepiti. Ipak, spadate među najnaprednije osobe kada je riječ o emocijama i seksualnosti. Originalni ste i neponovljivi. U emotivnim vezama imate potrebu za intelektualnom razmjenom i prijateljstvom. Osim toga ste i radoznali i ne volite se vezati za samo jednu osobu. Skloni ste eksperimentiranju, prije svega na seksualnom planu.
U svojoj potrazi za srodnom dušom spremni ste sve probati. Radoznali ste i spremni uvijek proširiti svoje vidike. Brzog ste uma, dobrog zapažanja i imate širok krug prijatelja. Vrlo ste iskreni u emotivnim odnosima i ne podnosite laži i mutne situacije.
Sebek je bog - krokodil, čuva svetu rijeku Nil i blago drevnog Egipta. Za vas je sačuvao umjetnost da s voljenom osobom ostvarite harmoniju i sklad. Jer kad naiđete na pravu osobu, onda se želite vezati za čitav život. Tada ne postoji privrženija osoba od vas.
Vaša boja je plava, a oružje kojim zavodite - vaša originalnost.

OZIRIS - Vrlo ste romantični i senzualni. Iznimno ste skloni idealizaciji ljubavnog partnera i ljubavnog života uopće, pa se može dogoditi da budete i razočarani. Sigurno vam ne ginu rijeke suza zbog prevelikih emocija, a prvo što morate naučiti je razdvojiti stvarnost od lijepih želja i maštanja.
Puni ste razumijevanja za druge i možete biti izrazito produhovljeni. Neophodni su vam ljubav i nježnost, jer se bez njih osjećate izgubljenima. Često imate izraženu intuiciju i jako volite prirodu, poeziju i životinje. U prirodi se osjećate na svom terenu i kao kod kuće. Ne volite zatvorene prostore i atmosferu zagušljivih gradova.
Potrebno vam je mnogo vremena da se zaista zaljubite. Ali kada se ljubav rodi, vrijeme radi za vas. Vaša ljubav je čvrsta i pouzdana, jer ste iznimno osjećajni, odani i strastveni, te idealni partner svakoj osobi koju zaista volite.
Štiti vas Oziris - bog plodnosti - i savjetuje da za sreću u ljubavi oblačite odjeću boje indiga.
U zavođenju koristite svoje najjače oružje - senzualne oči.

PTAH - U ljubavi ste impulzivni i puni zahtjeva. Iskreni ste, otvoreni, lojalni, pa čak i naivni. Kako je Ptah bog istine, ne pristajete na odnose koji nisu sasvim iskreni. Obično nemate mnogo strpljenja i zbog svojih zahtjeva i impulzivnog reagiranja lako raskidate veze. Ponekad znate biti prgavi i neugodno iskreni, jer mislite da je najbolje sasuti istinu u oči bez obzira na posljedice.
Ljudi pod zaštitom boga Ptah znaju promijeniti mnogo partnera u svojoj potrazi za pravom osobom. Uostalom, vrlo često se i zaljubljujete. Znate se zaletjeti i rijetko razmišljate o posljedicama svojih postupaka . Vaša strast je direktna i sve želite sad i odmah.
U izboru ljubavnog partnera ipak znate donijeti i neke sasvim praktične odluke. Obično birate osobu koja čvrsto stoji na zemlji i na koju se možete sasvim osloniti. Želite da bude stalno u vašoj blizini i da cijeni ono što i vi - prije svega iskrenost i pouzdanost.
Vaše najjače oružje je osmijeh, a boja crvena.

HORUS - U ljubavnom pogledu ponekad ste slični leptirima. Nestalni ste i ne volite čvrste veze, a privlače vas avanture i nova poznanstva. Skloni ste žrtvovati i svoju sigurnost u ime nečeg novog, čak i kada time pravite neku glupost. Rado se upuštate u avanture na putovanjima ili s nepoznatim osobama. Napravit ćete sve da zadovoljite svoju radoznalost.
Posjedujete strastvenu prirodu i oči koje su uvijek žive, pokretljive i obično svijetle. Život i ljubav za vas su stalno traganje i nalaženje partnera, i u jednom trenutku svaki od njih je onaj pravi.
Snažna i stabilna osoba bit će vaša prava ljubav, netko tko može ukrotiti vaš nemirni duh, a ipak vam pružiti uzbuđenja koja volite. U svakom slučaju vas ne smije nitko ograničavati. Posesivne osobe vas guše i ne razumijete se. Nasreću, obično odmah osjetite takve osobe i klonite ih se.
U ljubavnom zavođenju koristite sve svoje sposobnosti, a najviše svoj bogat duh.

NEFTIS - Predivna Neftis vlada tim, možda najromantičnijim znakom. Njena djeca su nevjerojatno odana svojim ljubavnicima, postajući s onima koje vole jedno tijelo i jedna duša. Senzualni ste, strastveni i vrlo emotivni.
U potrazi za pravom osobom ponekad se dogodi da izgubite kompas i počnete lutati od jedne do druge osobe. Vama su ljubav i nježnost potrebniji nego bilo kojem drugom znaku, ali zauzvrat isto tako dajete mnogo. Ponekad ste pretjerano skloni sanjarenju, ali ako vam se pruži prilika, svoje snove znate prenijeti i u javu. Vrlo ste kreativni i potrebno vam je više načina da bi se izrazili, najčešće nekim oblikom umjetnosti.
Zbog preosjetljivosti i ranjivosti morate biti jako pažljivi pri izboru partnera. Morate pronaći nekog tko je podjednako pažljiv i odan kao i vi, jer u suprotnom možete biti iskorišteni.
U zavođenju se oslonite na svoj izgled i istaknite ga uz pomoć bijele odjeće i svih pastelnih boja.

SET - Imate vrlo živ temperament, a vaši osjećaji su uzvišeni i dostojanstveni. Set je bog munje i oluje te vašim osjećanjima daje notu žestoke strastvenosti. Ne predajete se lako i od partnera očekujete maksimalno angažiranje.
Stalno sanjate o strasti i romantičnim doživljajima. Vaši kriteriji su ponekad toliko visoki da radije sjedite i maštate, nego da se prepustite nekom tko će vas samo polovično zadovoljiti.
Potrebna vam je osoba uravnoteženog karaktera i temperamenta, koja će znati izaći na kraj s vašim žestokim osjećajima. Ipak, niste posesivni. Volite se ponositi partnerom, ali i to da vas on obasipa pažnjom i poklonima. Kada zaista volite, onda se potpuno posvećujete partneru i angažirano radite na vezi. Nesigurnije osobe lako možete uplašiti svojim sigurnim i nadasve aktivnim stavom prema svijetu i vezi.
Osvajate svojom dostojanstvenom pojavom i aristokratskim držanjem. Vaše boje su boje sunčeve svjetlosti: narančasta i zlatna.

ANUBIS - Vrlo ste odgovorni, inteligentni i pošteni. Emotivni ste i romantični, ali vam ponekad nedostaje inicijative. Morate uložiti malo više energije i entuzijazma kada tražite partnera. U stanju ste dugo, dugo nekoga voljeti bez ikakvog pokušaja da mu se približite i započnete neku vezu. Ljubazni ste i diskretni i nije vam uvijek lako nametnuti se bez obzira na vaše neosporne vrijednosti.
Skloni ste previše očekivati, no u jednom trenutku se morate spustiti na zemlju i odlučiti za jednu osobu koja ipak ima i poneku manu. Tražite osobu koja će moći otkriti vaše kvalitete. Želite postepeno ljubavno zavođenje i u vezi očekujete, prije svega, sigurnost. Prava osoba za vas je ona koja ima i neku tajnu u sebi i koja će vam dozvoliti da je stalno iznova otkrivate i svakodnevno se sve više zaljubljujete. Vaše veze su uvijek s vremenom sve jače.
Vaše je najjače oružje - inteligencija i duh.

RA - Vaše emocije su delikatne, odmjerene, pune pažnje i ljubaznosti. Rijetko kad vam se događa da uletite u neku vezu glavom bez obzira, a avanture su same po sebi isključene.
Volite romantičnu atmosferu i maštovite ljubavne igre da bi se osjećali sasvim ispunjenima. Sigurno je da nećete imati problema naći osobu svog života, jer ste vi sami osoba koja je idealna za život udvoje. Vrlo ste osjetljivi na komplimente, rado ih primate i dugo ih pamtite. Romantična atmosfera na početku veze vam je neophodna, jer ne možete zamisliti osvajanje u nekoj neprikladnoj atmosferi. Možete se predati, iako nikada ne gubite prisebnost. Uvijek ste okruženi osobama suprotnog spola, pa si možete dozvoliti i da budete izbirljivi. Ipak, tu za vas i leži glavna opasnost. Ponekad niste sigurni da ste napravili pravi izbor i skloni ste pretjeranom kolebanju.
Ne osvrćite se previše u prošlost, jer je zahvaljujući nepresušnom šarmu vaša budućnost svijetla.

IZIDA - Boginja Izida je boginja čuda, a osobe koje su rođene pod njenom zaštitom kao da imaju magičnu moć. Vaš osmijeh je u stanju opčiniti svakog, a posebno onoga koga ste odlučili osvojiti. U ljubavi dajete sve od sebe i nimalo se ne ustežete preuzeti inicijativu u svoje ruke. Želite usrećiti svog partnera i ponekad se dogodi da nemate mjere u tome.
Vrlo ste strastveni i prije svega otvoreni, a takvo ponašanje očekujete i od partnera.
Za vas nema zabranjenog voća i vašim osjećajima se teško oduprijeti. Upornost je jedna od vaših najupečatljivijih osobina. Kada se za nekog odlučite, on je gotovo sigurno vaš. Vodite igru i birate, iako dozvoljavate da budete i izabrani.
Naći pravu osobu za vas je jako lako . Vi svoju ljubav ugledate i kada je kilometrima daleko, a vaš šarm će učiniti ostalo. Vaša boja je tamnocrvena.
Vaša boja je zelena.

THOT - Ponekad imate teškoća u iskazivanju svojih osjećaja, naročito ljubavnih. S jedne strane imate potrebu za nekim tko je uvijek tu kada se osjećate tužnima ili neraspoloženima, a s druge strane imate stalnu potrebu za bijegom - volite avanture i nova poznanstva. Najviše bi vam odgovarala osoba koja je uvijek na jednom mjestu i kojoj uvijek možete doći kada osjetite potrebu za spokojem i ljubavlju. Vaši ljubavni potencijali najviše ovise o vašem raspoloženju. Možete biti lijeni, ali i velikodušni. Zbog svoje ćudljivosti i česte promjene raspoloženja, često predstavljate tajnu za druge ljude. Za vas je ljubav sinonim života i zbog toga vam je svaka veza veličanstvena. Rado preuzimate inicijativu i lako se prepuštate iznenadnim, uzbudljivim ljubavnim doživljajima, a na otvoreno pokazivanje osjećaja uzvraćate istom mjerom. Najviše vam odgovaraju duge veze u kojima postajete, prije svega, prijatelj s partnerom.
Vaša boja je ljubičasta, a oružje - duhovitost.

HATOR - Vi ste zaljubljeni u ljubav. Kada se u nekog zaljubite, teško prekidate vezu. Potreban vam je partner koji će vas razumjeti, ali i koji će znati potaknuti sve one osjećaje koji se kovitlaju u vašim dubinama. Hator je boginja umjetnosti i glazbe, stoga su vaši osjećaji rafinirani i nježni. Želite ljubav, ali se istovremeno i bojite. Zbog toga ponekad izgledate kao hladna i neosvojiva osoba. U ljubavi obožavate duge pripreme, a strpljenje nagrađujete strašću. Imate velik seksualni potencijal, što se iz vašeg ponašanja ne može lako zaključiti. Konzervativni stavovi i sramežljivost koju pokazujete zaista ne može navesti na zaključak o vašoj stvarnoj zainteresiranosti.
Vaša boja je tamnozelena, a oružje kojim zavodite nije uočljivo na prvi pogled. U tome i je vaša tajna. Treba vas postupno otkrivati.
[Vrh] Go down
angel0000

angel0000

Posts : 1011
Join date : 06.04.2009
Age : 48
Location : Zagreb

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptyned tra 19, 2009 12:29 pm

mene štiti AMON Very Happy
ko da me nešto treba štitit,lol,dupli sam jarac Smile
[Vrh] Go down
Her3tiC
Admin
Admin
Her3tiC

Posts : 784
Join date : 20.05.2008
Age : 33
Location : Županja

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptyned tra 19, 2009 3:32 pm

Anubis ftw

_________________________________________________
Horoskopi................... :D Her3ticrw0
[Vrh] Go down
Gost
GostHoroskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptyned tra 19, 2009 8:11 pm

wow ANUBIS...death rules
[Vrh] Go down
KirkNosepicker

KirkNosepicker

Posts : 252
Join date : 06.04.2009
Age : 35

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptyned tra 19, 2009 11:00 pm

PTAH Razz
[Vrh] Go down
angel0000

angel0000

Posts : 1011
Join date : 06.04.2009
Age : 48
Location : Zagreb

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptypon tra 20, 2009 7:55 pm

a ostali ? Sad
[Vrh] Go down
Her3tiC
Admin
Admin
Her3tiC

Posts : 784
Join date : 20.05.2008
Age : 33
Location : Županja

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptypon tra 20, 2009 10:20 pm

malo se stide Razz

_________________________________________________
Horoskopi................... :D Her3ticrw0
[Vrh] Go down
Gost
GostHoroskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptyuto tra 21, 2009 11:38 am

Razz a dis ti koji kopas nos dis to sve iskopo Razz
[Vrh] Go down
KirkNosepicker

KirkNosepicker

Posts : 252
Join date : 06.04.2009
Age : 35

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptyuto tra 21, 2009 8:25 pm

What a Face
[Vrh] Go down
Gost
GostHoroskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptyčet srp 02, 2009 3:24 pm

AMON...sta mislite koji mi je nick Very Happy

heheh al nije to taj AMON al nema veze Very Happy
[Vrh] Go down
-MisterX-

-MisterX-

Posts : 497
Join date : 28.07.2009
Age : 29
Location : Split

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysri srp 29, 2009 3:21 pm

6. Ako ste rođeni između 17. lipnja i 21. srpnja, štiti vas boginja ljubavi, prelijepa NEFTIS.

Ma super cuva me cura loooooool lol! lol! lol!
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysri srp 29, 2009 4:02 pm

štiti me Hator.....ode svega što tamo piše dvije rečenice su točne......
[Vrh] Go down
Gost
GostHoroskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysri srp 29, 2009 9:58 pm

mene štiti Allah dragi
[Vrh] Go down
Gost
GostHoroskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysri srp 29, 2009 10:32 pm

lol Smile
[Vrh] Go down
Her3tiC
Admin
Admin
Her3tiC

Posts : 784
Join date : 20.05.2008
Age : 33
Location : Županja

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysri srp 29, 2009 11:00 pm

O_o Mene stiti moja AK-47 !!!

_________________________________________________
Horoskopi................... :D Her3ticrw0
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptypet srp 31, 2009 3:45 pm

ajde djeco smirite se.....mene štiti angel.....pa nek se onda javi tko ima nešto jače
[Vrh] Go down
angel0000

angel0000

Posts : 1011
Join date : 06.04.2009
Age : 48
Location : Zagreb

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptypet srp 31, 2009 3:53 pm

I love you
[Vrh] Go down
Her3tiC
Admin
Admin
Her3tiC

Posts : 784
Join date : 20.05.2008
Age : 33
Location : Županja

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysub kol 01, 2009 3:42 pm

Ja imam grickalicu ili ti noktaricu... nemojte da vas napadnem s onim nozicem Razz

_________________________________________________
Horoskopi................... :D Her3ticrw0
[Vrh] Go down
-MisterX-

-MisterX-

Posts : 497
Join date : 28.07.2009
Age : 29
Location : Split

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysri kol 05, 2009 3:19 pm

lol
[Vrh] Go down
angel0000

angel0000

Posts : 1011
Join date : 06.04.2009
Age : 48
Location : Zagreb

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysri kol 05, 2009 9:10 pm

da,lol Very Happy


_________________________________________________
I love my pets :)
[Vrh] Go down
Her3tiC
Admin
Admin
Her3tiC

Posts : 784
Join date : 20.05.2008
Age : 33
Location : Županja

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptyčet kol 06, 2009 1:34 am

dat cu ja vama lol Razz

_________________________________________________
Horoskopi................... :D Her3ticrw0
[Vrh] Go down
-WEST-

-WEST-

Posts : 233
Join date : 09.07.2009
Age : 36
Location : zagreb

Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Emptysri ruj 16, 2009 4:09 pm

THOT
Zbog svoje ćudljivosti i česte promjene raspoloženja, često predstavljate tajnu za druge ljude.
to je istina
[Vrh] Go down
Sponsored content
Horoskopi................... :D Empty
PostajNaslov: Re: Horoskopi................... :D   Horoskopi................... :D Empty

[Vrh] Go down
 
Horoskopi................... :D
[Vrh] 
Stranica 1 / 4.Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
-=SFINGA=- Gladiatus savez :: General :: OffTopic-
Forum(o)Bir: