-=SFINGA=- Gladiatus savez
Da bi ste vidjeli kompletan forum sa svim sekcijama, molimo da se logirate ili ako niste registrirani napravite isto te sačekate aktivaciju od Admin-a.


Gladiatus savez
 
Početna stranicaPretraľnikRegistracijaLogin

Share
 

 malo mi dosadno

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Autor/icaPoruka
-MisterX-

-MisterX-

Posts : 497
Join date : 28.07.2009
Age : 29
Location : Split

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysub lis 17, 2009 2:17 am

Oooo....Hvala hvala Very Happy
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyčet lis 29, 2009 6:20 pm

Mislio sam da će ovo sve riješiti. Da će mi nestati ovaj kamen sa srca. Da ću opet moći normalno disati. Možda jednog dana biti i sretan. Mislio sam da će biti dovoljno. Sada sjedim ovdje sa krvlju na rukama. Ono ushićenje je već nestalo. Onaj osjećaj da ovime mogu nešto postići. Da ću biti sretan i miran. Da ću te ponovno moći voljeti a ne samo mrziti sebe. Treći i posljednji put imao sam sve i opet se vratio na ništa.
_________________________________________________________

Padala je kiša. Teške, hladne kapi tukle su mi lice. Bio sam sam ili su tamo bile i stotine ljudi. Nisam siguran. Gledao sam tvoje lice po posljednji put. Tako blijedo, hladno, odsutno. Oči su ti bile zatvorene, ali još sam se sjećao sjaja kojim su me nekad obasipale. Ljubavi kojom su me gledale. Dotaknuo sam ti kosu. U glavi mi je bila samo jedna misao. Ne želim te ostaviti. Nek me stave pored tebe da ostanem s tobom. Zauvijek. Okrenuo sam se. Prvi korak koji sam napravio odvajajući se od tvog tijela slomio mi je srce u sitne komadiće. Sa svakim sljedećim korakom jedan po jedan od tih komadića odvajao se od mene i ostajao s tobom. Sve dok mi nije ostao samo jedan mali, najsitniji namijenjen za mržnju. Mržnju prema samome sebi jer nisam bio sa tobom. Jer nisam bio tamo da dam svoj život za sebe. I mržnju prema njima koji su ti to učinili. Koji su ti nanijeli bol i odvojili te od mene. Mržnju koja je prerasla u želju za osvetom. Jedinim načinom da ovaj mali komadić srva bude miran i da čini ono što bi morao. Da ti da svoju ljubav. Osveta će me smiriti. Barem sam tada tako mislio.

Onu farsu od suđenja nisam mogao ni pratiti. Čuo sam samo da su dobili svaki po godinu. Godinu dana za toliko zlo, za grijeh protiv prirode, zdravog razuma. Ali nije bitno. Kad prođe ta godina ja ću ih čekati. Jeo sam dovoljno da preživim, pio sam dovoljno da preživim, spavao dovoljno da preživim. Dane i noći provodio sam iznova i iznova ponavljajući u mislima trenutke provedene s tobom. Sve šetnje po kiši, večere kod tebe, svaki dodir tvojih ruku, usana. Sve više i više mrzio sam se zbog svakog trenutka koji nisam proveo s tobom, zbog svega što sam ti trebao, što sam ti morao reći. Dani su mi postali isti. Kao da netko stalno vrti jedan te isti film ispočetka. Ponovno i ponovno.

A onda je prošla i ta godina. Došlo je vrijeme kad sam trebao svu mržnju usmjeriti na njih. Na njih koji su mi te oduzeli. Na njih koji su me osudili na ovaj poluživot. Samo to donijet će nam mir. Izraz iznenađenja na licu prvog od njih. Nema pojma tko sam. Možda i bolje tako. Možda i nema pravo znati zašto je umro. Dok je hladni metal probijao njegovo tijelo osjećao sam se bliže tebi nego ikad u posljednjih godinu dana. Njegova topla krv na rukama ponovno me podsjetila na tvoj osmijeh. Ponovno smo bili zajedno, sretni. A tad je njegovo tijelo dotaknulo pod i sve je nestalo. Opet sam, bez imalo nade, bez tebe. Pomislio sam : još dvoje. Još dvoje moram ubiti i onda će taj osjećaj ostati. I ponovo se i s drugim. I ponovno nestao čim je život napustio njegovo tijelo. I sa trećim isto. Ispustio sam nož i sjeo na pod.

Mislio sam da će ovo sve riješiti. Da će mi nestati ovaj kamen sa srca. Da ću opet moći normalno disati. Možda jednog dana biti i sretan. Mislio sam da će biti dovoljno. Sada sjedim ovdje sa krvlju na rukama. Ono ushićenje je već nestalo. Onaj osjećaj da ovime mogu nešto postići. Da ću biti sretan i miran. Da ću te ponovno moći voljeti a ne samo mrziti sebe. Treći i posljednji put imao sam sve i opet se vratio na ništa. I tad mi je postalo jasno. Kako to prije nisam shvatio. Moje srce je sa tobom. Ostao mi je samo jedan mali komadić. Jedan mali sićušni. Najmanji od svih. Ali dovoljan da me dovede do ovdje. Dovoljan da mi pomogne učiniti ono što su oni učinili tebe. A sad je vrijeme da i taj mali komadić vratim onamo kamo pripada. Da ga vratim tebi. Ali ne ovdje, ne pored njegovog tijela. Otišao sam u tvoj stan, naš stan. Ondje gdje si bila njsretnija i najsigurnija. Ondje gdje smo proveli najljepše trenutke. Krv mi je brže krenula tijelom kad je hladan metal prerezao moju kožu i meso. Dok se topla tekućina života slijevala niz moje šake bio sam konačno sretan. Dolazim k tebi. Tvoja slika mi je bila u mislima dok su mi se kapci zatvarali po posljednji. Bit ćemo ponovno zajedno. Ovog puta u vječnosti.
[Vrh] Go down
Godar

Godar

Posts : 408
Join date : 25.09.2009
Age : 44
Location : Skopje

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyčet lis 29, 2009 9:49 pm

...procitao...utiske tek cu da sredim i razmislim...ali u svakom slucaju...
...nekima treba pola knjige da bi ispricali ovakvu pricu...ti si to uradio u 10tak reda...ima tu puno za razmisljanje...ali ti si car kratkih prica...u nekoliko reda stavis ceo jedan zivot...za sada samo BRAVO...kad sredim utiske sigurno ce biti to isto, ali negde puta 100 ili 200.
P.S. hvala, ali nemoj tu da stanes!!!
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyčet lis 29, 2009 9:56 pm

bitne stvari u životu ne odvijaju se na stotinama stranica...događaju se u jednom trenutku...jednoj sekundi...mislim da je u tom tekstu rečeno sve što je trebalo biti rečeno
[Vrh] Go down
Godar

Godar

Posts : 408
Join date : 25.09.2009
Age : 44
Location : Skopje

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyned stu 01, 2009 4:34 pm

posto sam ovo vec procitao 4-5 puta, mislim da je redno da ides dalje... novo nesto...i ako se opet vadis na inspiraciju (da je nemas) imam predlog...stavi glavu u ves masinu, namesti centrifugu na 900 i ukljuci... kad se vratis imaces puno ideja.... hocemo jos dobrih prica...kratkih i dugih....imas ti redovnih citalaca i obozavatelja... study
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyned stu 01, 2009 7:12 pm

a tako znači...ima redovitih...onda je red da počnem i zarađivati na vama....lijepo vi skupite 5 milijuna na gladiatusu i uplatite mi onda slijedi dalje....šalim se...inspiracije ja imam....moj život je jedna velika inspiracija za razna sranja....samo opet dolazimo do onog što sam ja spreman podijeliti sa svijetom, a što ne
[Vrh] Go down
angel0000

angel0000

Posts : 1011
Join date : 06.04.2009
Age : 48
Location : Zagreb

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptypon stu 02, 2009 11:20 pm

trebaš s nama podijeliti sve ,mi smo tvoji obožavatelji Smile

_________________________________________________
I love my pets :)
[Vrh] Go down
Godar

Godar

Posts : 408
Join date : 25.09.2009
Age : 44
Location : Skopje

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptypon stu 02, 2009 11:31 pm

vidis kako je andji u pravu...potpuno se slazem sa njom...(kao da je to cudno) Very Happy
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyuto stu 03, 2009 3:23 pm

vi ste još koliko toliko normalno...moje misli izludile bi i psihijatra...
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysri stu 04, 2009 7:46 pm

Vidim ništa od 5 milijuna...Very Happy...al nema veze...evo nešto da vas oneraspoloži...nakon ovog nećete tražiti više....malo je drugačije nego prije i za mene osobno dosta intimnije...neznam dal ćete to i vi tako shvatiti

______________________________________________________________

Ono što je najteže je uvjeriti ljude da su moje priče istinite. Objasniti im da nema velike razlike između toga i stvarnosti. Evo jedan primjer. Potrudit ću se objasniti i ne komplicirati previše.


Prvi mjesec odlazio je polagano s neba dok je drugi svojom zelenkastom svjetlošću zauzimao njegovo mjesto. Sjedio sam sam u svojoj čeliji promatrajući ovu smjenu po posljednji put. Jer sunce više nikad neću vidjeti. Nisam imao ni najmanje namjere pristati na njihove uvjete. Jednostavno mi je previše bitna. I ne mogu to poreći. Uskoro su došli do mene. Ustao sam ponosno kako sam i živio. Bez imalo stida ili straha. Spreman podnijeti ono što slijedi. A znam da će i ona biti ondje. Ona će biti posljednje što ću vidjeti. Negdje drugdje bilo bismo sretni. U nekom drugom svijetu gdje klase nisu važne bili bismo zajedno. Ali ovdje ne. Ovdje moram platiti cijenu zato jer sam se usudio voljeti je. Cijenu za koju sam odmah znao da ću je platiti i na koju sam bio spreman. Uveli su me u veliku dvoranu ispunjenu sa stotinam ljudi. Ljudi koji su se došli zabaviti, gledati smrt jedne budale. Budale koja se usudila prekršiti pravila. Nisam ih vidio, ni čuo. Moje oči odmah su pronašle nju. Lica skamenjena u izrazu ravnodušnosti. Bez imalo emocija, bez trunke osjećaja na licu. Kao da se nje ovo ne tiče. Kao da je ovo neki drugi film sa drugim glumcima u glavnim ulogama. Ali kad sam pogledao ravno kroz njene oči, u dubinu njenog srca, vidio sam da i ona mene voli i da je vrijedna ovog. Starješina je ustao i počeo čitati presudu. Nisam ga slušao. Znao sam što govori. Kriv zato jer se usudio voljeti zabranjeno voće. Kazna smrt. Umjesto da ga slušam zatvorio sam oči. I zamišljao sve što ću propustiti. Buđenja kraj tebe, razgovore do kasno u noć, poljupce u tami, zagrljaje. Nisam dopustio da mi suza krene niz lice, ali je zato moje srce plakalo krvavim suzama. Osjetio sam da mi netko prilazi s leđa. Zacijelo krvnik. Otvorio sam oči i pogledao to posljednji puta pamteći svaku crtu tvog lica i vodeći tvoju sliku sa sobom u vječnost. U isto vrijeme kad je hladno sječivo zasjeklo u moje meso usne su mi izgovorili posljednje riječi : volim te.


Evo to je priča. Sad malo činjenica. Ovo je jedna od mnogih koja je nastala u onih dva sata koliko sam ležao u krevetu i nisam mogao zaspati. Jedna je od upečatljivijih pa sam je se sad uspio sjetiti. Kad sam je ja zamišljao nije išla sto posto tako, ali jako je teško opisivati maštarije u potpunosti točno. To vjerojatno i sami znate. E sad neki će reći da je to samo priča, maštarija. Ja se baš i ne bi složio. Kad se stavi u kontekst prestaje biti samo priča. To je prvo, a mislim da ćete se s tim svi složiti, dio mog života. Jer ipak bilo je potrebno vrijeme u kojem je moj um stvarao i proživljavao tu maštariju. Znači ako je utrošeno vrijeme mog života priča i postaje dio mog života. Ali idemo na ono bitnije. Ako je tko uopće uspio doći do ovdje s čitanjem. Moje skromno mišljenje je da nam živote ne određuju događaji nego osjećaji koji su popratili te događaje. Uzmimo za primjer rođenje djeteta. Imate na jednoj strani majku koja ima sređen život, muža koji je voli i sad joj kao ispunjenje svih snova dolazi dijete. Znači imamo osječaje sreće i ljubavi koji će se nastaviti kroz čitav život. S druge strane imamo majku bez muža, zatrudnila je slučajno, nezna tko je otac i zbog trudnoće je ostala bez posla. Dijete ne želi, dapače mrzi ga. Znači osjećaji nepoželjnosti i mržnje koji se nastavljaju kroz čitav život. Isti događaj, ali u potpunosti drugačiji. Vratimo se sad na moju maštariju. Zaključili smo da sam na nju potrošio vrijeme. A što je s osjećajima? Kad sam ulazio u onu dvoranu i pogledao je jasno sam vidio svaku crtu njenog lica kao da je stvarno pred mnom. Želio sam pružiti ruku da je dotaknem. Osjetio sam nemoć zbog nemogućnosti da ostanem s njom. Bol odvojenosti od nje. Osjetio sam koliko mi nedostaje, koliko je volim. I nek mi netko sad veli da ti osjećaji nisu bili stvarni. Nek mi netko veli da ovo što i sad osječam nije stvarnost. Nek mi netko veli da moje priče nisu istinite. Jer za mene one su se dogodile. Za mene one su najbliže tome da budem s njom.

_________________________________________________
malo mi dosadno - Page 4 Samael3
[Vrh] Go down
Godar

Godar

Posts : 408
Join date : 25.09.2009
Age : 44
Location : Skopje

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysri stu 04, 2009 8:59 pm

samael ja ti vjerujem...
bolji komentar nemogu smisliti... tvoju mastu pocinjemo i mi da zivimo...
svaka cast...GOSPODAR kratkih prica inspiriranih istinitim dogadjajima...
*** I believe.... ***

p.s. posle ovog cemo traziti JOS VISE!!
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysri stu 04, 2009 9:06 pm

vama stvarno nikad dosta...mora da ste na nekim drogama...Very Happy

_________________________________________________
malo mi dosadno - Page 4 Samael3
[Vrh] Go down
Godar

Godar

Posts : 408
Join date : 25.09.2009
Age : 44
Location : Skopje

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysri stu 04, 2009 9:11 pm

e pa vidi sad...tebi FALI kafa, a meni nikad dosta...pa ako je kafa problem, inace nista drugo, ostalo je u mojoj glavi...ili nije...ma mora de je...?!?!

ma samo ti pisi svoje isecke iz dnevnika i bicemo u redu... affraid ... ahaaa...
[Vrh] Go down
angel0000

angel0000

Posts : 1011
Join date : 06.04.2009
Age : 48
Location : Zagreb

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysri stu 04, 2009 9:12 pm

da,droga zvana "samael" Twisted Evil

hoćemo joššššššššššš !!!!!!!!!! Very Happy

_________________________________________________
I love my pets :)
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysri stu 04, 2009 9:15 pm

ja sam štetan za zdravlje...pogotovo za anđele....


hm...sad još moram i dnevnik početi voditi da bi isječke objavio

_________________________________________________
malo mi dosadno - Page 4 Samael3
[Vrh] Go down
Godar

Godar

Posts : 408
Join date : 25.09.2009
Age : 44
Location : Skopje

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysri stu 04, 2009 9:50 pm

"isecke iz dnevnika", zato sto je to sve istina....a vidis da svi verujemo...
(svi?!?!, pa dobro ja i Anđy smo veliki deo ovog foruma, ali ti si ogranicio svoja dela na forum, ja ih hvalim gde stignem...ahaaaaa...)
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysri stu 04, 2009 9:52 pm

imam ja još ponešto publike koja se voli držati u tajnosti...Very Happy...

_________________________________________________
malo mi dosadno - Page 4 Samael3
[Vrh] Go down
Godar

Godar

Posts : 408
Join date : 25.09.2009
Age : 44
Location : Skopje

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysri stu 04, 2009 10:12 pm

mi smo publika koja ne krije da joj se svidjaju tvoje price... mislim da i to vredi... Laughing
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptysri stu 04, 2009 11:20 pm

naravno da vrijedi...volim ja svoju publiku I love you

_________________________________________________
malo mi dosadno - Page 4 Samael3
[Vrh] Go down
angel0000

angel0000

Posts : 1011
Join date : 06.04.2009
Age : 48
Location : Zagreb

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyčet stu 05, 2009 1:56 am

a mi volimo tebe i tvoje radove I love you

_________________________________________________
I love my pets :)
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyčet stu 05, 2009 6:44 pm

e sad vidim da su neki postali ovisni...onda je vrijeme da otkrijem svoj monstruozni plan... Twisted Evil vrijeme je za manipulaciju vašim umovima...želite da nastavim pisati....ok, nema problema...ali prvo ćete vi meni nešto učiniti....bez brige ništa teško...zamislite da će sutra u ponoć zemlju zadesiti neka katastrofa i uništiti čovječanstvo...jeste???? ok....sad želim da mi opišete kako bi proveli ovaj zadnji dan koji vam preostaje...što bi učinili da znate da vas za tridesetak sati više ne bi bilo...da više ničeg ne bi bilo...što bi radili i s kim bi to radili...evo vidite da nije teško...molim i one za koje znam da prate ovu temu a drže se u sjeni da također napišu Very Happy

_________________________________________________
malo mi dosadno - Page 4 Samael3
[Vrh] Go down
Godar

Godar

Posts : 408
Join date : 25.09.2009
Age : 44
Location : Skopje

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyčet stu 05, 2009 7:03 pm

.....vrlo tesko je zamisliti takvo nesto i ostati priseban, ali ako mora da ti opisem ovaj poslednji dan, ok! verujem da cu zvuciti stereotipno, dosadno i teatralno, ali mojih trideset sati provescu sa onima sto mi najvise znace.
Znaci, gledajuci sa ovog stanja, posto panika nije iskljucena u takvom slucaju, uzecu moje tri najbitnije osobe sescemo u kola i otici negde gde cemo videti posledni zalazak, a onda vraticemo se kuci, vecerati malo cemo se igrati, juriti niz stan, prevrtati na patos, skakati niz sobe tamo-amo, a kad se umorimo, obucicemo pizame, napraviti cokoladno mleko. Procitacu zadnju pricu pre spavanja i poljubiti Elenu i Emu. Kad one zaspe, ja i Julija cemo leci i pricacemo, za sve sto smo prosli u nasih zajednickih 17 godina. Mislim da cemo imati kako da ispunimo nas zadnji dan. Nije da mi krivo sto je zadnji zbog mene, ja sam svoju srodnu dusu nasao, samo mi krivo sto moje dve cerke ne bi dobili tu sansu, da osete mrznju prema profesora, osmeh posle prve desetke, leptire u stomaku, ljubav ... sto znam, i nadati se, da ce sutra pogresiti ... i ostati...
( i ne zameraj na patetiku, nisam tako dobar u pisanju a sutra je zadnji dan...)


Zadnja promjena: Godar; čet stu 05, 2009 9:25 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
angel0000

angel0000

Posts : 1011
Join date : 06.04.2009
Age : 48
Location : Zagreb

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyčet stu 05, 2009 7:54 pm

radila bih sve što i inače...samo bih pritom bila sretna jer je konačno kraj Smile

_________________________________________________
I love my pets :)
[Vrh] Go down
samaelII

samaelII

Posts : 404
Join date : 20.07.2009
Age : 30

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyčet stu 05, 2009 8:34 pm

godar lijepo napisano...sad samo da kažem nešto....iskreno se nadam da to što si napisao i radiš....ponekad trebaš zamisliti da je sutra kraj i učiniti takve stvari...jednostavno se ponašati kao da budućnost ne postoji i provesti s vremena na vrijeme jedan dan kao da je zadnji....

_________________________________________________
malo mi dosadno - Page 4 Samael3
[Vrh] Go down
Godar

Godar

Posts : 408
Join date : 25.09.2009
Age : 44
Location : Skopje

malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Emptyčet stu 05, 2009 9:21 pm

pa radim, ne svaki dan ali vrlo cesto...to je ustvari jedan vrlo obican dan kod mene...jedino sto necu igrati gl ali vjerojatno cu se pozdraviti Smile
P.S. ne vidim da si se pridruzio "zadnjem danu", ti bi sigurno lepo opisao taj dan, koliko i da je tuzan
scratch ...pisi... study
[Vrh] Go down
Sponsored content
malo mi dosadno - Page 4 Empty
PostajNaslov: Re: malo mi dosadno   malo mi dosadno - Page 4 Empty

[Vrh] Go down
 
malo mi dosadno
[Vrh] 
Stranica 4 / 9.Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
-=SFINGA=- Gladiatus savez :: General :: OffTopic-
Forum(o)Bir: